#WijzijnMSR
March & Showband Rheden | Dweilorkest 94½

Dweilorkest 94½ 

Dweilorkest 94½ is onderdeel van de vereniging March & Showband Rheden en dankt haar naam aan de periode waarin zij is ontstaan, namelijk in juni 1994. Swingend, muzikaal en bovenal plezier is wat de boventoon voert binnen dit dweilorkest. De groep bestaat uit muzikanten en “oudgedienden” van het seniorenkorps. De bezetting bestaat uit trompetten, saxofoon, baritons, trombones, sousafoons en slagwerk.


Repertoire:
Het repertoire van Dweilorkest 94½ is zeer divers. Bekende hits van nu en zeker ook swingende gouwe ouwe ontbreken niet. Ook verzorgd dit dweilorkest maar al te graag thema-optredens, bijvoorbeeld tijdens dweildagen. Dweilorkest 94½ staat bekend om haar thema-optredens, bijvoorbeeld tijdens dweildagen. In het verleden brachten de muzikanten bijvoorbeeld tiroler-, oranje-, toppers- en kindersets.


Optredens:
Dweilorkest 94½ treedt op in en buiten Rheden tijdens allerlei feesten, partijen, bruiloften, carnaval, braderieën, dweildagen of op speciaal verzoek; niets is muzikanten te gek. Zodra de Sinterklaas ons land aandoet breekt een drukke periode aan. Dweilorkest 94½ biedt dan namelijk haar muzikale diensten aan om dit grote kinderfeest onvergetelijk te maken! Gebruik maken van onze muzikale diensten? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden!


Repetitie:
Dweilorkest 94½ kent momenteel geen vast repetitiemoment, maar er wordt doorgaans gerepeteerd op een doordeweekse avond of op zondag. De repetitie vindt dan in het eigen clubgebouw ‘de Muziekhal’, gelegen aan de IJsselsingel 17 te Rheden.

 

 
 
 
E-mailen
Instagram